For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, May 5, 2009

Menu Hari Pertama dan Kedua Puasa

Hari Pertama (Semalam)

Sahur
-Tak Makan

Berbuka
1. KFC ~wakakaka!!

snack plate : 1 ketul ayam part dada spicy yg sangat besar + coleslaw + bun + whipped potato

lagi seketul ayam drumstick sy bg kwn sy tapau bawak balik...sy TAK LARAT nak abeskan...whipped potato amik satu sudu potato asli je...astu makan die nye gravy (kuah cokolat) jewww...gassy drinks tak order sbb mahu reduce gula dlm badan..beli air mineral jew..

kan semalam sy beronggeng ngan teman baik sy...bile dah kat luar, mmg rase mcm2 nak makan...pilih KFC sbb dah lame tak makan ayam yg fresh baru keluar dr oven ditambah dgn sos thai yg sangaaaaaaaat cedaap!!

2. satu ketul donut big apple, duran duran...rase durian mmg yummy!!

3. ice cream Baskin Robin ~ flava almond pistachio
-dah lame tak makan eskrem mahal2...huhu

Senaman
-pusing2 one utama jer...hehe...nak cari tempat makan pown amik mase 1 jam...last2 pilih kfc jew..ahahaha!!

Hari ke-2

Sahur
-Tak makan..hehe..cume minum satu botol mineral kecil air kosong...
-sy susah laa nak makan sahur..sy lebeh pentingkan tido sy...haha..kalu dlm bulan ramadhan mmg bangun sbb mama kejutkan...ni takde sape nak kejutkan n pakse sy bersahur..hehe..adakah elok tidak bersahur?

Berbuka
1. satu cawan air sunquick oren...tak letak gula, n buat kaw2 pekat...masam amat2...(ikut petua, makan bende masam2 leh kurangkan nafsu makan..hehe)

2. dua ketul popiah otak2 goreng , dua ketul karipap kecik..bukan makan sekali gus...mase berbuke seketul popiah, seketul karipap..lepas solat maghrib makan lagi...wawawa...

3. satu keping roti gardenia wholegrain fibremeal makan ngan lauk sambal daging...

4. 10 batang bendi rebus..(bendi-sayur yg paling sy suke!!)

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.