For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, May 5, 2009

BOHSIA : Jangan Pilih Jalan Hitam



teruja sebentar apabile kawan baik sy, adelina ajak menonton wayang...yelaaa kan, baru abes exam mestilah mahu beronggeng-ronggeng....

"nak tengok cite ape?"

saje jer tanye padahal dah tahu mahu tengok X-mens : Wolverine origins...cite ni tgh hot skrg..

"BOHSIA!!"

"eyhhh, beg ur pardon gal??"

ku gelak besar...sangat besar smpai guling2....hahaha...since when laa my bestfren nii sooooo into the cite melayu...haha...jangan misunderstand..kami tengok jer cite melayu..cume kalu nak spend duet ke pawagam, kami usually akan pilih movie yg ade "impact" pd kami kalu tengok wayang...kirenye tak same ngan tengok tv laaa...contoh movie yg ade impact mcm cite2 seram ; Jangan Tegur, Jangan Pandang Belakang, Cermin, Congkak dan sebagainya, upin n ipin sy tengok kat panggung gak...

tp kalu cite mcm bohsia ni...alahai...mcm story di tv jer...better tunggu kat astro jer, tak yah tunggu raya...hehe

"bukan aku yg nak tengok ar..aku mahu wolverine..tapi, ofismet aku ajak teman..dia ajak ko sekali..."

"alaaa please...temankan die jer..aku sanggup bayarkan tiket utk ko.."

~nie yg aku sayang betul kat adelina...dia sangat menjage hati n perasaan seorang kawan...ni baru ofismet dia...kalu aku?? kalah boypren tawww, ahahaha...jgn jeless..

***

not bad air tangan pertama anak yusuf haslam, shamsul (betul ke eja?)...
bleh layan ar cite ni...hehe

bg sy cite ni dia exposekan kat public kehidupan budak2 jalanan ni...
masing2 ade masalah masing2 and tak semua adalah buruk atau hitam...
mereka juz hang out ramai2 utk release tension...
the most best thing ialah semangat setia kawan dorg...

sy kagum teramat kagum sgt ngan satu character ni...
amy name die..
walaupun kehidupan dia sgt kucar-kacir n teruk, dia still leh manage utk kawal diri n maruah dia...and even ayah dia penah rogol dia, dia still sayang giler ngan ayah dia...

hmmm,cite ni mmg ade laa kelucahan sedikit...moderate laaa...takdelaa teruk sgt..
lawak pun ade, mmg kelakar ar...

ape2pun, kesimpulan dr cite ni, yg baik kite ambil, yg teruk kite jadikan iktibar dan buang jauh2...


No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.