For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, April 14, 2009

Hari ke-12 Atkins

Breakfast

1. satu cawan kopi radix..


Lunch

1. sandwich tuna - roti sekeping, isinye melimpah2...kenyang jugee..ngee..

(1 keping roti + tuna = ikan kembung rebus racik halus campur ngan setengah sudu kecil mayo + sedikit perahan lemon + tomato)


Dinner

1. cereal oats HPA jer....my family dinner kat luar...maleh nak masok..


Senaman

Harini buat aerobik cara sendiri...pasang lagu astu joget2 aerobik..ikut rentak tari yg sy blajar mase BTN..tak ingat pown, bantai jer...janji berpeluh!!

2 comments:

wawa pucca said...

beb
berat kau mantain
atau menurun


berat aku da tak turun da

siot

Zulaikha said...

waa..ko privatekan blog eyh??

hmm, aku nak tanye, ko ade exercise tak??
kalu ko jage makan jer, susah sikit beb..
try bersenam, nanti kte tgk turun ke tak..

aku rase mesti turun nyee..

pegilaa sauna kat condo tuu..gym kan ade..

eee, geram laa aku kat ko ni...facilities byk tp tak gunee..

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.