For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Friday, March 6, 2009

Skipping Rope..

nak tahu sesuatu tak??
hahaha..
malu tapi mahu..

ehem2...malu tapi mahu nak cakaplaa..
sebenarnye dah nak dekat sebulan sy beli skipping rope...tp sampai skrg sy tak gune!!!bukan tak tahu main, tapi xde mase..bukan xde mase sebenarnye..tapi malas..huaaaaaaa...

mase beli tuu ingat nak main skipping pagi2 sebelum gi kelas...yelaaa pagi2 mane sempat gi gym..gym bukak kul 10am...sampai skrg tak start2 lg berskipping...terukkan sy??huhu...oleh itu, jangan contohi sy..

sy beli skipping rope atau dlm bahasa melayu nye tali lompat(betul ke ni??lompat tali laaaaaaa!!!) kat jusco...RM5.90 je..tapi sy nye ade counter..maknenye bleh kire laa sy lompat berapa kali...ade yg lagi murah,RM3.90 and RM2.90..yg ni xde counter...biase je...murahkan??hehe...

sy lum cari lagi kelebihan cara bersenam dgn skipping...lepas ni kalu berkesempatan sy akan google...

ade sorang jejaka tampan segak bergaya dgn 6 pax(6 ketul di badannye) kat gym cakap kat sy kalu skipping 30 kali sehari pon dah cukup...tambah sikit, 30 kali tanpa henti...

hmmmmm...esok sy nak start laa berskipping...
jomlaaa kite main lompat2..
yeayyy...

p/s: teringat dulu mase kanak2 main tali getah...ZERO POINT!!

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.