For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, March 4, 2009

Kasanova XXL...

anda ade tengok tak satu rancangan di tv3 setiap selasa kul 11.00 malam?

cite kasanova XXL...

hmmmm...pada mulanya sy semangat betul nak ikuti cite ni...sy ingat, bleh laa sy gain tips si ozi ni yg berusaha nak kurus...as motivation nak kurus ke..at last, penyelesaian masalahnye ialah wat operation kecikkan perut...hampehhh..hmmmmmmmmmm...agak terkilan...

sy juge ingat cite ni akan motivate org2 seperti sy utk kurus...tp akhirnya sy sedar, mereka seperti promote Obesiti Centre...berkecai perasaan hati nak ikut cite ni...nasihat sy, kalu nak wat cite, wat laa seikhlas mungkin..bleh tak??

kalu org mcm ozi, ade company sndiri dan kaya, bleh laa wat operation...mcm sy ni??nak beli produk herbalife utk 3 hari pon dah semput!!!aduhhai...

well, for me,its better kalu kte wat cara manual...mmg result dia lambat..tp asalkan kite mampu, kite sehat and kite happy, ituu mmg sudah sgt mencukupi..betul tak??

kemudian, sy nak amik satu situation dlm cite ni...anda tengok tak episod selasa lepas??walaupun, ozi dah kurus, die still nak makan byk2 sbb die frust menonggeng putus cinta ngan kekasih hati dia, lara...kerana ape??kerana pada mulanya niat dia dah tak betul...niat dia nak kurus kerana lara..itupun, dia bernasib baik sbb perut dia dah dikecikkan, kalu ditakdirkan dia tak buat operation tuu, maka dia yg dah kurus tuuu akan jadi gemuk balik dan berat badan dia tak mustahil akan naik 2 kali ganda dr berat sebelumnya!!!

tolonglaaaa...sy nak ingatkan rakan2 senasib sekalian..jangan sesekali pasang niat nak kurus kerana cinta...sangat bahaya ok?

just set in your mind, kalu seseorang tuu betul2 cintakan anda, anda gemuk macam mana pun, buruk macam mana pun, dia tetap akan sayang anda....

sy malas nak menghuraikan tentang cinta...sy penat dgn dunia cinta...hahaha..cume disini sy nak tekankan mengenai niat utk kurus...

plizz laa...fikirkanlah mengenai diri anda dulu..kalau anda sudah ada "cinta", maka anda sangatlah bertuah..hargai pasangan yg ada...tapi kalau anda tiada lg cinta atau baru kehilangan cinta, tolonglah work out on diri anda dulu yee..hehe..

apa pendapat anda?? bagilah komen sikit..nak dengar gak suara hati anda...

2 comments:

wawa pucca said...

adus

aku benci cite ni

mmg da lain wes niat die

feeqa said...

pe la susah nk kurus klu usha blog sis ni mesti teruja...meh la http://www.udecided.blogspot.com

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.