For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Friday, September 11, 2015

Bukan Terpaksa, Tapi Rinduuuuuu


entah kenapa tiba2 rindu mau blogging... bukan blog je yg bersawang, my lappy (laptop) pun dah berhabuk...

yelaaahhh sejak handphone boleh online maka lappy dilupokan... dan pada yg sama bloging pun jarang sbb tak best pakai handphone untuk berbloging...betul takkk??? ngeeee....

ni dah start buka lappy ni insyaallah la sy akan start bloging balik....cumaaaaa...hope ada masa laa kan...hehehe

well....

rasanya before this pernah cerita berkenaan my new life in Pekan... lepas kahwin kan... n berkenaan my new business...so far alhamdulillah... warga Pekan mula mengenali Pekan Tapau Pasta....

this year dalam proses pembelajaran mengenai dunia perniagaan.. thanx to MARA...byk kursus2 yg dianjurkan dan kite amek peluang untuk belajar... insyaallah kalau takde aral melintang next year nak buka sebuah kafe restaurant sendiri...azam tahun baru 2016 tu...hehehe

oklah sekian shj cerita untuk hari ini... nanti kite ke udara lagi yeeee....muah!

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.