For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, June 22, 2015

Sambal Hitam Ika

Tak sangka pulak bulan puasa ni, permintaan Sambal Hitam ni tinggi.. Sales dia kalah jual pasta tau..hahaha..
Alhamdulillah..selain customer dari Pekan, ada juga menempah dr KL.. yg tu kena pos laa... hehehe...
Mmg sedap Sambal Hitam ni..Resepi original org Raub Pahang... Sepupu yg buat..Dia org Raub..
1st time cuba, perghhhh... marveles!! Tak sentuh dah lauk lain... Masa tu la terfikir nak tolong dia jual...Rugi kalau tak dipasarkan sbb sy tak pernah jumpa Sambal Hitam yg sgt sgt sedap selain dr sepupu punya...
Alhamdulillah dlm seminggu berkilo-kilo sambal hitam sy minta sepupu buat.. sy packing dan pasarkan di Pekan...
Mmg betul..plg best makan time sahur...suami sy sampai menambah2...pdhal sahur ni laa plg malas nak makan kan...hehehe
Kalau korg nak try.. boleh contact kite ye... 0122604959
SAMBAL HITAM
150 gram - RM12
500 gram - RM40
1 KG - RM70
Dijamin sedap, pedas dan menyelerakan...
Tidak kering..Basah2 gitu...
Sebagai pembangkit selera terutama ketika sahur...
Tahan sebulan tanpa / jgn masukkan ke dalam peti ais...
Utk order, pm atau whatsapp 0122604959 sy...tenkiu..


No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.