For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Thursday, December 4, 2014

PekanTapauPasta: Sambutan Menggalakkan

Sudah 4 hari PekanTapauPasta atau PTP beroperasi... berkonsepkan tapau n menu nya ialah pasta...free delivery area Bdr Pekan hingga ke sekitar Peramu...

3 hari buat promosi dgn hanya RM6 utk semua menu... Hari Sabtu, Isnin dan Selasa.... mmg tak menang tangan...

Asalnya plan utk pghantaran lunch n dinner shj...tp hari Isnin, 2 org customer request utk hantar for breakfast!!perghhh mmg kelam kabut sbb very the last minute...

Alhamdulillah sgt2 padaMu Ya Allah..Buat suami yg tersayang juga turut sama membantu dlm delivery..sbb dia jelaa yg mahir selok belok Pekan ni..Kalau dia xde, terpaksa laa open Waze GPS....hahahaha

Mak (MIL) , Kak Ya (SIL) yg sgt2 memahami..kdg2 bila tak menang tgn, tak sempat utk masak makan utk family...Kak Ya yg masak..terharu sgt sgt sgt....

Dan Kak Wa (biras) yg jd food tester...sebelum jual, buat n bg dia rasa dulu n komen..sbb dia masterchef...hehehehe...

Hope sgt2 menjadi homebusiness kali ni sbb dah letih nak cari keje kan...kerani pun tak dpt.. xpelaaa..mungkin rezeki di tempat yg lain..kite yg kena cari kannn...

Boleh laa bayau hutang!!! Yeayyyyy....

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.