For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Friday, December 12, 2014

GAS Family Day 2014 : Puteri Qashrina Homestay

GAS membawa maksud Generasi Ali Saadah.. Ali merupakan nama arwah datuk sy... dan Saadah nama arwah nenek sy sebelah mama.. (Al-fatihah)

Menjadi rutin tiap2 tahun diadakan family day bg mengumpulkan semua adik beradik mama dan keluarga masing2... nak harapkan raya mmg tak boleh sebab semua ada agenda masing2...

Tahun ni family day diadakan di Pantai Puteri..Kami menginap di Puteri Qashrina Homestay...Sgt selesa tempat tidur dan bilik air... 5 star for Puteri Qashrina Homestay!!

Di parking lot mereka dirikan khemah utk kami segenerasi (dalam 40 org) berkumpul...tempat makan,tempat bbq,tempat karaoke, tempat indoor games dan juga tempat bacaan yassin dan tahlil utk arwah datuk nenek dan sedara mara...

Kedudukan strategik terletak berhampiran pantai... di pantai boleh mandi dan sukaneka dibuat disana juga..

Cuma terkilan tiada surau utk kami berkumpul utk solat berjemaah dan penyampaian tazkirah...

Secara keseluruhan ok... tempatnya pun bersih dan staff2 beri layanan yg baik...termasuk seorang pakcik ni..sy tak tau nama dia... dia begitu menjaga kebersihan homestay ni.. dia juga bertindak sebagai guard menjaga keselamatan homestay...

Itu sahaja setakat ni..lain kali cerita aktiviti2 semasa family day pula..hehe 




No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.