For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, October 27, 2014

Trend Baju I AM

Entah kenapa... bila sy tgk org pakai baju I AM ni..rasa menyampah pulak...

Perlu ke tayang kat semua org... nama sendiri??

Paling muntah I AM gorgeous, I AM CHANTEK, I AM CUTE n so on...

Tp kalau I AM PHOTOGRAPHER ke I AM MASTERCHEF ke... I AM MAKEUP ARTIST ke... boleh laa tahan sikit kan...

Benci..benci jugak...tapi org bg free baju, kite balun jugak..hahaha

Tak semena2 menang pertandingan yg ku tak masuk pun di fb..

Sy ada add satu printing shop kat Pekan ni iaitu Pusat Percetakan Pekan...byk benda nak buat dgn theyols...nak buat bunting/banner/handbook dgn dorg..

Ada nampak theyols iklankan pertandingan free baju I AM..kite tak heran pun sbb tak berminat..

Tiba2 dorg pm kata menang tshirt I AM...

Terkejut laaa..then tanya kite buat apa sampai menang?

Theyols ckp, sy org plg kerap like n komen post2/link2 dorg...

Hahahaha..
.
Mmg pun!!
Sy ikut tips adik sy...
Kalau nak luaskan networking dlm fb atau instagram, sila laa rajin like or komen post org...
Secara tidak langsung, kite war2kan nama kite n buat org notice kite..
Tak yah susah2 hari2 nak iklan...org dah nampak kite tru like n komen...

Betul!! Menjadi juga tips beliau!!

Oleh krn tak minat tshirt I AM...maka niat nak hadiahkan pd encik suami je...

Dgn tulisan, I AM MACHO...

Wakakaka!!

Muntah??!!

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.