For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, September 29, 2014

Terima kunjungan wartawan

Last week, bengkel dan pusat jualan Ayunan Emas kakak ipar sy menerima kunjungan wartawan dr TV9 dan juga Harian Metro..

Mereka interview SIL berkenaan bisnes turun temurun mak mertua sy iaitu kain sutera tenun pahang diraja...

SIL suruh sy dtg sekali dan mase tu laa belajar menera.. menera ni ialah proses menggulung benang sutera...

Ada laa beberapa shot gambar di ambil semasa sy sedang menera... nampak mcm terror je padahal baru sehari pegang peralatan tu..kui3...

Sebelum ni SIL sgt sibuk menyiapkan kain tempahan org... lepas raya ni dia dah boleh bernafas sikit...jd ada masa laa nak mengajar...

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.