For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Friday, September 26, 2014

My First Handmade Bun

Kat Pekan ni, terkenal dgn roti kampung nya.. Sebenarnya Bun laa... sini je panggil roti kampung... kite rase pun mmg sama mcm bun... kalau makan dgn butter, perghhh meletupss...
Encik suami mmg selalu belikan MIL roti ni.. sbb MIL n FIL suka makan...

MIL kata : "Dulu mak rajin buat..tp skrg dah tak larat dah nak menguli..."

Sy pun tanya laa resepi.. dia kata resepi sama mcm donut...cuma kena uli lebih sikit bg kembang....
Maka sy pun try laa buat...suhu oven tu agak2 je...

Tp end up, luar bun keras n dalam lembut je... hahaha..okla tu walaupun tak jadi sgt... masih boleh di makan...hehehe

Encik suami kata dia tak kembang...kurang uli agaknya...

Kui kui kui...

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.