For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, September 24, 2014

Notty E-Yen

Tengoklaa gambar ni.. si mengade ni...

Ade jeee gaya dia buat utk buat org gelak...hehehe...

Rutin harian E-yen...

1. Subuh dah bangun....suka kacau org..kalau kite tgh baring, mula laa dia jilat2 tangan muka, cakar2 manja...nak ajak main laa tu... masa ni dia sgt aktif...

2. Dlm pukul 7.00am, hubby keluar gi kerja... E-Yen pun keluar sama.. ke mana?? Tak tahu laa pulak... mmg biar je dia bg makan angin...

3. Dalam pukul 10am, confirm dia tercangak depan pintu rumah... maka pintu pun di buka...

4. Pastu tidur sampai petang..sesekali makan n minum n berak...port tidur dia ialah dapur... donno why...

5. Malam hubby ada.. time ktorg lepak2 depan tv, dia pun ada sekali..minta usap bulu, minta sikit.. main2 manja...

6. Dlm pukul 11pm, dia start menguap2...then, pergi port tidur malam dia pulak iaitu bawah board seterika...
E-Yen mmg sy lepaskan je.. sy tak masukkan dlm sangkar pun...dia tak menyepahkan barang... dan dia juga bukan jenis curi ikan or makanan... dia tak heran pun kalau kite siang ikan ke ayam ke....syukur sgt laa...
.
Makanan satu mangkuk penuh utk sehari...bg dia makan crackers kucing dia tu kan.. then selang 2 hari bg makan wetfood tuna + sardin yg DIBELI okehhh... kalau buat, jgn harap dia makan...cium aje....

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.