For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Saturday, August 30, 2014

Goodbye Celcom, hello XOX!!

Previously amek line celcom plan 5+1.. maka sy dan hubby dapat panggilan percuma dan sms... sebelum kahwin, memang berbaloi laa guna plan tersebut....sbb jauh kannn... n byk pulak benda yg perlu diborakkan..mostly pasal preparation tunang / kahwin....

Skrg dah kahwin, maka sia2 aje laa sbb jarang sgt call or sms husband..lagi2 sms sbb whatsapp kan ade... free dan mudah...hehehe

Maka.. last week pg la celcom centre kuantan utk tukar kpd prepaid...

"Kami tak sediakan servis penukaran postpaid Celcom kpd prepaid Celcom.Kalau puan nak, puan tukar prepaid ke telco yg lain dahulu..selepas itu, barulah puan dtg utk tukar kpd Celcom..."

Gila ape nak suruh aku buat kerja dua kali???? Mase tu mcm nak menyirap je sbb kite dah laa dtg jauh... dr Pekan ke Kuantan dalam stgh jam....pastu nak suruh kite ke centre lain dulu, baru dtg balik ke?? Mmg tak ahhhh.....

Terus ajak suami balik n sy call promoter XOX yg ktorg jumpa sebelum ni...
Sms je nama, ic , alamat n no. Yg nak ditukar.. esok dpt simcard.. lusa simcard activate...ohhh bahagia nyee hidup...hahaha

Tgk caj XOX murah sikit laa..janji topup RM50...kalau topup RM10 or RM20, dia akan jd kadar biasa... kalau RM50, ade special rate...

XOX bg 10 number mana2 telco utk caj yg sgt2 murah... bestlaa sbb tak limit telco kan....

Data mobile yg kite guna skrg 1.5GB - RM29.99 - sebulan.... murah lg dr Celcom...celcom RM38 utk 1GB jee...
Line coverage???

Oklaaa...mcm celcom jugak...
Kite bukan dealer XOX yee..kalau nak tahu lanjut, pandai2 laa google yerkkk...hehehe...

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.