For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, May 20, 2014

Pengukus Idaman, bagai bulan jatuh ke riba..

Alhamdulillah... banyak dpt hadiah kahwin dr sedara mara n kawan2...
Yg plg best kebykan brg dapur sudah dilengkapi dgn hadiah kawen.. syukur sgt2.. terima kasih semua...

Tgh duduk2 dgn suami, tetiba sy mengeluh..kenapalaaa takde org bg steamer.. kalau ada steamer kan best.. boleh buat nasi dagang, pulut kuning, kuih muih n mcm2 laaa...kemudian, encik suami kata, takpelaa..bulan depan kite beli...

Tgh asyik tgk tv, tiba2 mata terpandang sebuah kotak cooker hadiah dr busu sy...wrapper dah bukak cuma isi belum diselongkar lagi..di kotak tulis multifunction cooker... dlm hati, kan best kalau ade dulang steamer sekali..boleh mengukus..

Entah mcmane dlm kekecewaan (kuciwa laa sgt) boleh pulak hati ni meronta2 nak buka n belek cooker tu...then sy pun buka laa kotak tuu...

Huarghhhhh.... terkejut gile bile bukak kotak atas, mata mula tertancap kat dulang berlubang tu!!! Apalagi menjeritlaaa sampai suami terperanjat..kui kui kui...

Esoknyaaaa.. terus rasmikan buat ikan stim jee....

Syukur sgt2...jimat duit..kalau tak menangis laaa sampai 2 steamer kat rumah kannn.... salah sy jugak tak buka betul2.... habis buka pembalut hadiah, terus letak tepi je...yg mana yg nak guna je sy bukak n letak kat dapur...

Microwave, blender, pinggan mangkuk (bykkkkk set!), cawan, gelas, rice cooker, cerek air, toaster roti, frame yaasin, spices jar, coffee table ikea, set cadar 3D with comforter , set cadar (2 set dpt), tupperware.........

terima kasih byk2!!!

Nak raya ni, nak beli oven.. nsb baik sepupu ada hadiahkan baucher Parkson RM150.. Dpt laa beli sebiji oven..tp tambah duit sikit..Alhamdulillah!!!

1 comment:

miazara ina said...

lps ni kena rajin memasak la ika utk suami..hehe..good luck

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.