For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Friday, May 23, 2014

My Bertandang Attire

Untuk bertandang, warna green turqoise dipilih...

Coincidentally sebenarnya warna ni dipilih... mula2 tak plan pun warna tema...keluarga encik suami minta sy pilih sendiri warna tema...

Oleh kerana buntu sgt, maka sy ke Brickfields sekali lagi utk cari kain baju bertandang..then jumpe laa satu kain sari songket india warna green turqoise yg sgt sgt sgtlaaa cantik...colour pun rare...

Cuba teka berapa harga?? Hehe..RM90 je for 6 meter and half!!! Gileeerr koooo...kite rembat je terus...tak cari2 lagi...sonang kijee...

Kain tu ade 1 piece jee... maka kain tu buat baju kite...and baju encik suami beli kat jakel je.. match dgn colour sari...

Susah jugak nak cari colour kain encik suami... stgh jam jugak staff jakel mencari... sampai geledah dlm stor..alhamdulillah, dapat jugak yg sebijik...

Untuk sampin n tengkolok encik suami, kite beli 2nd hand je dr kwn sy yg nak letgo brg2 kahwin dia...mmg betul2 bernasib baik dapat colour yg matching and a bit contra...satu set RM70 je..suka2!!

Tailoring baju sy, sy hantar kat Diana Zairan.. senang deal dgn Diana...bgtau je dia budget brp for beading n then nanti dia akan adjust... beading n detailing dia sgt kemas n cantik... nampak modern n xdela sarat sgt...Diana byk bg idea design yg mcmana yg nampak slim sikit... hehehe..as usual laa kan...beading siap dgn tudung sekali..mmg perfect laa..hehe..contact no. Diana ada dalam gambar dibawah...

My aksesori hanyalah crown shj yg dibeli di PISB... harga RM70..pakai sekali je..ingat nak letgo..tp tgk batu2 dia ada yg dah tercabut.. tak payah laa kot..huhu.. keris hubby takde...kui kui kui...

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.