For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, May 26, 2014

Kolam Air Panas Gadek

Nama je org Melaka tapi sebelum ni tak tau pulak Gadek (nama sebuah daerah di Melaka) tu famous dgn kolam air panas..
Tau pun dr encik suami yg tiba2 ajak sy n adik2 ke kolam tersebut...
Sebelum pergi, kite google dulu pandangan bloggers.. nasib baik takde review yg negatif dan menyeramkan..hahaha... jadi takde laa cuak sgt nak pegi kan...sbb sebelum ni pernah pergi kolam air panas kat Batang Kali... persekitaran agak scary laa sbb dlm hutan....
Kolam air panas Gadek ni buka 24 jam..so hubby ajak pergi malam lepas isyak... yelaa ape kejadahnya pergi siang kan...dah laa siang panas pastu berendam dlm air panas pulak...gilosss...
RM5 per entree... org2 kampung Gadek free admission dgn syarat tunjuk ic..untunglaaaa...hahaha
Well... persekitaran kolam air panas Gadek agak selesa.. tak scary pun sbb 1st ialah ramai org.. n secondly kolam ni tepi jalan je... takdelaa menghutan mcm kat batang kali kannn...
Jadi kami pun mandi dgn bergumbiranyeee...ada byk kolam... kolam besar ala2 swimming pool suam2 panas je.. so boleh berendam badan n berenang2... yg kolam kecil, kite tgk dorg rendam kaki je..mgkin panas sgt kot.. nak try tp semua kolam kecil penuh...
Tak dan nak amik gambar persekitaran..dah teruja sgt nak bersiram kan...sbb aiii ialah tak boleh tgk air...ahaks!!

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.