For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Saturday, April 26, 2014

Pelamin Angan ku.. hehe

Ok... selepas pemilihan warna tema, kita boleh proceed pd yg lain2... utk tidak memeningkan kepala, apa2 brg atau benda yg kite nak beli atau tempah, ikut je warna tema...itu bg sy laa kan.. sbb kalau dah nampak brg atau design yg byk sgt, kite pun rambang mata.. jd just straight pilih design yg mempunyai warna tema kite..mudahkan??
Seperti yg sy tulis sebelum ini, warna tema sy ialah royal blue n royal yellow...
Pemilihan pelamin gabungan idea dr mama dan sy sendiri... mama pakar dalam pemilihan dan design bunga segar..manakala sy pilih design backdrop pelamin...
Alhamdulillah,  vendor pelamin sgt memahami apa yg kami nak...
Terkejut jugak tgk hasilnya.. hehe
Sgt2 puas hati...
Recomended!!
Vendor Pelamin/FB : Rizkwan Concept
Tempat: Kerubung, Melaka

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.