For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, March 12, 2014

MH370 : Semoga selamat

Hari Sabtu yg lalu entah kenapa terbangun awal... selalunya kalau hujung minggu mesti nak extra tido laa kan.. hehe

Bangun je terus pegi dapur jerang air... sementara tunggu air mendidih, on tv...

Terkejut dgn berita sarikata kecil di bawah... Ya Allah, what happen to them?

Teringat pengalaman naik kapal terbang or pesawat...

Sy pernah on board dgn pesawat Boeing 777 semasa ke Perancis... Masa tu kecik lagi.. dalam darjah 5 mcmtu...

Masa kecik2 ape tahu kan.. yg tahu naik kapal terbang ni best giler... mmg tak terfikir langsung soal tragedi mcm ni boleh berlaku...

Beberapa kali juga melancong dgn keluarga...naik MAS je sbb dulu2 Air Asia takde....

Then sejak ade Air Asia ni baru lah pilih AA dgn tambang yg agak murah kan..

Hmmm.. bukan nak cakap ape.. perasaan naik MAS n AA sgt laa different...

If naik MAS perasaan gayat tu takde.. tak rasa pun kite di tempat yg tinggi.. pendek kata gegaran tu kurang atau tiada...

Lebih2 lagi Boeing 777.. lagi laa
. Rasa mcm kat rumah je.. tak rase mende pun... perjalanan lebih 10 jam ke Perancis, rasa mcm sekejap je... Makan tido makan tido...hahaha

Tapi AA ni ade seram sikit...huhu
Last paling kite menggigil masa ke Sabah tahun lepas... Masyaallah Allah shj yg tahu... mase tu mmg tgh hujan... jantung ni rase mcm sekejap kat atas sekejap turun kt bwh... mengucap je tak sudah...

Jadi.. kite tak boleh bayang apa yg berlaku n bagaimana para penumpang boleh hadapi... kite setakat gegaran sbb hujan pun rase mcm nyawa dihujung tanduk .. apalagi mereka yg masih hilang di hari kelima ini...

Ya rabbi.. peliharalah mereka...

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.