For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, March 10, 2014

Hari yg melelahkan!!

Adoiyaii.. hari2 yg sgt memenatkan sudah pun bermula...

Lelah, semput, mcm2 ada...

Lg2 doorgift yg berangka 1k yg perlu dimasukkan ke dlm wooven bag.. nampak mcm senang..tp bila dah berkotak2, mmg pengsan laa..

Kdg2 je adik2 sy tolong... kebykannye sy buat sendiri... adik2 belajar lg..jrg ade rumah kan...hehe..

Ape2 pun bile tgk hasil keje mmglaa puas hati.. kalau suruh org mesti ade sakit hati sikit kalau keje tak perfect kan... heeeee

Nak kawen ni selain kene ade extra duit, kena ade jugak extra tenaga okehh!!!

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.