For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Sunday, February 23, 2014

Lunch Box...

Skrg mcm suke sgt makan dlm lunch box ni.. mcm organize sikit n kuantiti boleh limit...

Bukan bw pegi ofis je, tp kt rumah pun gune bekas ni jugak... hehehe

Nanti nak cari lunch box yg ade lebih byk compartment. .. ade ke ekk.. hehe...

Gmbar di bwh menu sup ayam, telur dadar yg di hancurkan dan juga brokolli yg di mayang dgn minyak zaitun..

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.