For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, January 13, 2014

2 bulan Atkins On Off

Hahaha.. nampak beza kee...

Kali ni diet mmg betul2 malas nak timbang.. sy hanya ambil tahu pasal inch loss je..

2 bulan beratkins..mmg nampak la perubahan...

Perubahan yg pertama : seluar n baju dah longgar... hehehe.. suka sgt!

Kedua : Dah tak kuat berpeluh.. yg ni sgt laa perasan kerana kebiasaannya sy ni kalau jalan sikit je, peluh keluar mencurah2... skrg ni mcm dah kurang...

Ketiga : dah tak mudah penat...

Huhu.. main2 diet pun boleh lose weight..kalau sy serious, mesti lebih cepat turunkan...hehehe

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.