For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Sunday, December 1, 2013

Bidan Terjun Hair Stylist

Alhamdulillah.. bulan lepas dapat makeup job... kena makeup kan 10 org commitee members dinner utk company AUO Sunpower Alor Gajah Melaka... company mereka yg sponsor.. untung kan??

Sy kalut sekejap sbb tak penah2 dpt job makeup sampai 10 org..paling ramai pun sy pernah buat 5 org shj...

Nak ajak kawan makeup artist dr KL pun mmg tak berbaloi sbb payment is not that good... tp sbb sy ni baru n need more n more experience, sy halalkan jugak....but only this time yaa!!! Lepas ni no compromi.. sakit kot sbb tak berbaloi...

Risau jugak sbb besides makeup, sy kena buat hairdo utk bbrp org yg free hair... entah mcm mana boleh teringat kan aunty sy yg duduk kt Melaka tu...

Aunty sy without zero knowledge and sy ajar pun dlm 10 minutes je, dia berjaya buat without my assistance n at that time sgt2 mengagumkan!!

Perghhh.. mmg bangga sgt.. rase mcm nak bawa dia bile ade job je.. tp dia kt Melaka laa pulak...

Hehehe.. so sy attach gambar2 dandanan rambut by my beloved aunty...

LOve u Cik June!!!

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.