For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Friday, October 25, 2013

Kain sari buat kain nikah

Salam uols...
Harini sy ke Brickfields utk cari kain buat baju nikah...
Kenapa ke brickfields?? Kenapa tak cari kat jalan TAR???
hahahaha.. uols..
Ni semua idea mama kite.. dia yg bg cadangan cari kain sari buat baju nikah... utk bersanding pun dia minta buat yg sama.. tp sy tak setuju... sebabnya... lepas ni confirm tak pakai lagi... baju sanding kite mesti nak yg meletups tups uols... hehehehe....
Well.. seronok jugak ke brickfields or skrg well known as little india... dekat kl sentral tu je uols... park kat mane2 tempat, and then u ols boleh jalan2 merata... tak jauh pun kedai2nya...
Kat situ sy survey dua kedai je... sbb kedai lain mcm tak layan ktorg je and then kain pun tak variety.... dua kedai ni besar.. dua2 kat corner... so kalau uols pegi sane uols mesti prasan... kite x ingat la name kedai..huhu
Dah pilih2 at last berkenan jugak la dgn satu design ni...
Yg bestnye kain sari ni 6 meter stgh.. ALL IN kot!!! Buat baju, kain, veil n tudung, SIAP!!! tak yah fikir dah tudung n veil tu... mmg happy sgt2....
Cume nak kene cari lining.. sbb kite beli kain chiffon yg jarang...
Sari ade byk jenis kain... uols boleh pilih.. kalau x nak lining, boleh pilih kain jenis silk dan sebagainya... byk choice uols... confirm rambang mata!!!
Kain dah settle.. skrg kene cari tukang jahit yg boleh jahit kain sari...
Kain sari ni full beading uols... mengelip2 jahhh nanti... hahaha
Soooo kene cari tailor yg pro sikit handle kain sari ni....
Aihhh.. tak sabar laa nak tgk end product.... hope cantik di badan kite yg gebus ni...
Kain2 sari lain yg sesuai dibuat baju kurung dalam anggaran harga RM250 ke atas utk 6 meter stgh....
Lepas kawen baru kite upload yeee..kalau skrg, tak surprise kaaannn...Hihihi

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.