For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Thursday, September 19, 2013

Diari Atkins

Harini hari Khamis..

Tak tau mane dtg kekuatan nak mula Atkins balik...

Sebelum ni asyik bertangguh je...

Mengenangkan lagi 6 bulan nak kawen (insyaallah)... Mimpi ngeri wooo... huhu...

So pagi tadi tak sempat nak buat telur separuh masak... dah x sempat...

Jadi kacau air aurawhite je... 0 carbs!! Lega beb...

Nak habiskan aurawhite.. ade lg 2 botol.. haritu bile borong... tp lembab nak habeskan... biase laa kite mmg mcmtu... tau beliiii jeee...huuuu

Lepasni kite akan update dr semase ke semase... dah ade apps blogger kat phone ni senanglaa sikit kan...

Cume gambar penimbang je x tau mcmane... zoom maximum pun gambar masih blur... tgklaa mcmane.. akan diusahakan...

Chow dulu...

1 comment:

miazara ina said...

best ni..boleh tgk menu ika..cite tau psl induction..

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.