For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Thursday, March 10, 2011

Kurang Separuh, Tambah Separuh....

Hari ni bersungguh-sungguh betul mula usaha nak lost weight...Moga istiqamah laa ye...Jangan hangat2 tahi ayam...Huuuu...

Pagi tadi makan breakfast kat ofis je...Dalam pukul 8.30 pagi...Makan satu sudu sarang lebah yang penuh madu...Hisap sarang lebah, konyel2 sikit lepas tu buang...Sedap2...Sarang lebah ni saya beli kat Cameron minggu lepas..Menyesal gak tak beli lebih2...Siapa nak pi naik sana, boleh laa saya kirim...Hehehe...(Kalori +)

Hari ni sengaja park kereta jauh2 dari ofis...Wajib berjalan kan, sampai berpeluh...fuhh fuhh fuhhh...Pagi2 dah jalan dan berpeluh, oklah tuuu....(Kalori -)

Lunch pula makan nasi berlauk...Hahaha...Tapi nasi kali ni kuantitinya setengah senduk je...Heeee...Lauk pula ika keli goreng berlada, masak lemak pucuk paku dan sambal belacan...Sedappp....(Kalori +)

Masa lunch hour, besides makan, kerja saya tiap2 hari adalah ke pejabat pos.Pejabat pos dari ofis saya lebih kurang 10 minit kalau berjalan kaki.Huhuhu, tengahari pun keluar peluh jugak...Hehehe (Kalori -)

Paksa diri minum 6L air....2L pagi, 2L petang, 2L malam..

Aerobik??Joging???
YELEK! Hahahaha...

2 comments:

anisyafrina said...

hehe... suke bace diary XXL ni... mmg susah nak diet kan.. :(

noradzlina.kamdani said...

ika...
bagus usaha awk tu
kak lin ni kojo nye mmg bnyk berdiri
pas tu turun naik tangga
almaklumla..cikgi...

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.