For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, March 29, 2011

Kenapa Berat Naik?? Tensi.

Lepas Subuh dalam pukul 6 suku sepatutnya dah sampai gym..Kalau lambat sikit, masa kardio terpaksa dikurangkan..Sebab dalm pukul 7.30 pagi saya perlu gerak keluar untuk ke tempat kerja.

Pagi tadi kalut betul. Memang bangun awal, cuma lama sangat termenung dalam toilet (memerut..haha!)..So, dalam 6.30 pagi baru start work out.

Sebelum mula work out, sempat timbang kat locker room.Guess what??Berat saya ialah 115kg okehhh...Perghh, how come boleh gain 2 kilo??Memang tensen tahap gaban...Keluar je dari locker dah buat muka..Rasa tak semangat langsung nak work out....

"2 kilo tu gain muscle laa bukan gain weight!"

"Siapa suruh timbang?Padan muka!"

"Apa la ada pada angka? Orang nak bagi dia fit!"

"Strengthness yang penting. I tengok strength you makin kuat. This is what we need to lose more fat!"


BERNANAH TELINGA AKU..Hahahaha...

Apa2pun, lepas work out, senyum sampai telinga..Sampai sekarang sengih2...

I am superwoman!! So are you! Yeahhhh....

8 comments:

zuwaidah said...

you can do it sis, go go go

mamasuri said...

xpe..slow2 beb..

aida-myasara said...

seronok baca diari ini rasa semangat bile u kurus i pun progress in turun berat :)

Rose@Shada said...

slow2 beb saya pun dah nak start balik...

Cik Adek Manes said...

lame tak jenguk blog ika..

maen gym ktne..??

wasitahdelima said...

kuatkan tekad, tentu boleh!

wasitahdelima said...

kuatkan tekad, tentu boleh!

Risna said...

Ya... Saya pon pernah mengalaminya. Sgt keciwa ketika turun dr scale. But after that i ok. Anyway keep work-out beb. Gunakan PT itu, sehabis2nya...(",)

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.