For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, December 8, 2010

TBL 3 : Ika Merajuk

Minggu lepas, hanya EMPAT ORANG SAHAJA yang hantar result...Yang lain menyepi...

huhuhuhuhuhuhuhuhuh...........................

Yang Submit :

KASEH
SHADAZIZ
LINZ
AINNAZ

4 orang ni, nantikan hadiah dari Ika lepas tamat TBL3...Ingatkan Ika ok...Thank you!~



7 comments:

b a m b a m ' s said...

kita punya ika ade receive tak???

Zulaikha said...

bambam?alamak...guna nick apa ye utk TBL?

noradzlina.kamdani said...

erk linz tu adakah kak lin mtrx?
sbb akk ade hantar kt awak tau hu hu hu

Zulaikha said...

Iyee...Akak laa tuu..tertambah Z pula...haha..sory2..nanti habis TBL3, jangan lupa claim hadiah ok..
=)

b a m b a m ' s said...

NAMA: AIDA
ada bagi..tp lewat sehari...huhuhu..dapat x?kita mms pic kat fon ika.. :(

diLot said...

waaaa maaf aa ika.. dilot sgt sgt sgt bz tak cukop tido sakit pinggang bekejaran sbb ade event dan jadik organizer of 2 different event.. mmg a very hactic weeks last 2 weeks

Nurhummidah Mahmood said...

hehe...akak salah seorang yang meyepi tu..bzlah dik bulan ni, sampai tak dan nak hantar..sori yer.. kdg2 terlepas nak tgok entry penanda apa..last2langsung tak hantar..maaf yer.. tapi berat akak tak berubah pun..menten jer..=(..rasa rugi tak diet2 betul2..dah akhir bulan 12 dah ni..

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.