For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Saturday, January 15, 2011

WHITE HENNA FACIAL BLEACHING RM45



Hendaklah dipakai pada kulit muka dan leher agar tona warna dan kecerahan seimbang.Kesan pencerahan adalah SERTA MERTA selepas 30 minit, jadi hanya boleh dipakai 2 kali sahaja dalam masa sebulan.

Kesan :
Kulit lebih cerah
Tona warna kulit seimbang
Kulit licin dan lembut
Liang roma mengecil
Kulit tegang

.Produk insyaallah halal dan selamat.Mempunyai pengiktirafan GMP dari kerajaan tempatan Thailand dan adalah produk pencerahan paling terkemuka di Thailand.Produk ini belum memasuki pasaran Malaysia secara rasminya.Jika sudah rasmi, tidak mustahil harga White Henna akan jadi berlipat-lipat ganda!Produk ini di ambil secara terus dari kilang di Thailand.


Bahan-bahan : Solution 1, solution 2, bedak dan spatula...
Satu set White Henna ini hanya untuk SEKALI penggunaan sahaja, tetapi boleh dikongsi dengan dua orang..atau lebih (Jika muka kecil...) kerana hasil bancuhannya agak banyak Solution yang telah dibuka, tidak boleh lagi disimpan.

Untuk kesan penggunaan yang lebih efektif, minta tolong seseorang untuk sapukan pada muka anda.Anda hanya baring dan relax.Jika buat sendiri, kebarangkalian untuk COMOT (hehehe...) akan berlaku.dan juga, mungkin sapuan tidak rata dan tidak tutup sepenuhnya..

Sila ambil perhatian...Sebelum memakai White Henna, pastikan :
1.. Muka anda tidak sensitif dan tidak berjerawat banyak atau teruk.Jika ya, lupakan sahaja White Henna!(Hahaha, ayat kejam..heee) Kulit seperti ini tidak sesuai untuk White Henna.Rawat dahulu masalah kulit anda (saya syorkan L-Glutathione, barulah anda boleh fikirkan tentang pencerahan kulit..hehe...

2. Dua atau tiga hari lepas anda tidak memakai sebarang produk pemutihan atau pengelupasan kulit.

3. Muka anda tiada sun-burn...Jika ada, pastikan ia sembuh dahulu, baru boleh pakai White Henna.

Cara-cara :
Perhatian : Pastikan anda telah membersihkan muka dengan pencuci muka dan lap kering..Jangan pakai scrub muka atau pemutih muka yang lain!

1. Letakkan bedak ke dalam BEKAS PLASTIK(Amaran : Jangan guna bekas lain selain plastik!).Semasa membuka bekas bedak, pastikan bahagian yang berwarna putih berada di atas.Jika tidak, bedak akan tumpah.

2. Campurkan bedak dengan Solution 1 diikuti Solution 2.

3. Gaulkan dengan spatula sehingga bedak larut dan menjadi busa yang tebal (seperti whipped cream!)

4. Sapukan pada muka.Tutup tebal setiap inci kulit dan ratakan.Buat seperti masker.Perhatian : Jangan disapu pada bibir, kelopak mata dan bulu kening!

5. Biarkan selama 30 minit. (Rasa sejuk dan berangin jer..Sangat Best!)

6. Bilas dengan air bersih.

7. Biarkan muka kering dengan sendirinya.Tidak perlu lap.

8. Hasilnya, rasalah sendiri...hehe..

Jika terdapat sebarang kesan yang tidak diingini selepas menggunakan White Henna, sila berhenti membeli dan memakainya.Kulit muka anda tidak sesuai dengan White Henna Facial Bleaching ini...




Segala fakta di atas ditulis sepenuhnya oleh ZULAIKHA KAMARUDIN.Anda dibenarkan copy dan paste, tetapi penghujungnya silalah letak nama dan link akaun facebook saya sebagai tanda penghargaan. Mudah kan?Bukan minta duit pun...kikikiki...Anda dilarang untuk mengubahsuai ayat bagi text di atas..Kalau nak, copy paste je terus, senang...

Oklaa...Sebarang pertanyaan masalah boleh diajukan menerusi 013-3207184..
Terima kasih!~

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.