For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Saturday, January 15, 2011

L-CARNITINE CAPSULES RM75 FOR 2 BOTTLES



30 CAPSULES / BOTTLE
1 BOTTLE / 1 MONTH

Kebaikan L-carnitine

Merupakan satu ramuan yang begitu berkesan dalam pembakaran lemak (fat burner), menambahkan tenaga dan mengekalkan tahap kecergasan badan sepanjang hari. L-Carnitine merupakan ramuan yang sangat mujarab dalam program diet di mana ianya sangat effektif untuk mengurangkan rasa lapar dan letih.
* Menambahkan tenaga dan mengekalkan tahap kecergasan badan sepanjang hari
* Ianya ramuan yang bagus bagi melindungi jantung, saraf dengan bertindak sebagai agen antioksida

Sila google "L-CARNITINE", untuk mendapatkan info yang lebih mengenainya...


Kandungan :
-L-Carnitine 500 mg.
-Chromium 100 mg.
-White Kidney Bean Extract 200 mg.
-Capsicum 100mg
-Garcinia Hydr oxy Citric Acid 80 mg.
-CLA 50 mg.
-Emblic myrabolan 20 mg.
-Cactus 20 mg.

Penggunaan :
Makan hanya sebiji sehari..Sebelum Sarapan Pagi...

Amaran!
Jauhi cahaya panas...
Ibu mengandung dan menyusukan anak tidak dibenarkan untuk mengambil produk ini..

4 comments:

sue said...

Ika..akak mmg dah lama carik menda ni..Yg cecair tu beratus regenya..tgh survei gak kot ada yg kapsul..Tgk2 ada kat sini...
Nanti akak rojer2 ika ya..kalau akak nak.

Faizaharis2 said...

kira murah dah ni.... minat gak... nanti saya roger2 k... tunggu gaji hahaha

Zulaikha said...

Kak Sue : Hehehe...Ika pun pernah makan cecair punya...Yang Jus Epal kat cosway tuu kan...Dulu pernah ambil satu botol..Tapi sebab mahal sangat(RM70+)dan cepat habis sebab sedap, dah tak ambil dah...

Kak Faiza : Ok...Roger2 rabbit..hehe...

Puan Sue said...

Salam...

Nak tanya, produk nie ada dlm stok tak skrg nie? dan harganya RM75 lagi ke? Biasanya kalu campor kos pos laju, brape ya..?

Terima kasih.

Pn Sue

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK..zukawaii at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.