For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, October 13, 2010

TBL3 : 1ST CHALLENGE

Salam semua...

1st challenge ni adalah untuk weigh in 22 OKTOBER 2010...

Pada 22 OKTOBER 2010, dua kumpulan akan berentap...
Kita tengok kumpulan mana yang dapat mengumpul peratus penurunan berat badan paling tinggi....

Ahli-ahli kumpulan saya telah tetapkan secara rawak....

Kumpulan A

1. Lin mtrx
2. Dillot
3. Ibu Adam & Hawa
4. Aida
5. Cik Mai
6. Kaseh
7. Shadaziz
8. Ika

Kumpulan B

1. AinNaz
2. Asma
3. Ummi
4. Mimi Sharif
5. Cikxxx
6. Cik Hola
7. Cik Gendut
8. Yebbit

Setiap kumpulan dikehendaki berbincang dan lantik seorang ketua untuk menghantar NAMA KUMPULAN beserta MOTO kepada organizer (zukawaii at gmail dot com atau sms 0133207184) sebelum 20 OKTOBER 2010.

Cara-cara nak hubungi ahli kumpulan? Fikir sendiri!

Peserta yang tidak ada blog ; saya harapkan anda dapat buat satu blog yang simple atau at least bagi email yang anda selalu check supaya orang lain boleh menjejaki anda.Saya tidak dapat beri no. telefon anda kepada mereka.

Ok..Inilah first challenge anda secara grouping...Perbincangan bersama boleh dibuat untuk strategi menurunkan berat badan yang effisyen sebelum hari penimbangan challenge 1 pada 22 OKTOBER 2010..

Good luck!

19 comments:

shadaziz said...

Hi..
Saya Shadaziz, peserta gak..
Link untuk blog saya x boleh nk pakai, tpi kan my blog can be viewed at this link:
http://shazwani-aziz.blogspot.com
Thanks!

diLot said...

wow siap ade group challenge,, hehe me 1st timer so tatau a plak ade group challange.. lets rock the contest group A!!

b a m b a m ' s said...

hye shadaziz..!same group..heh...emel me..adlina712@gmail.com

noradzlina.kamdani said...

camne nk berhubung nih? email je ok kot...noradzlina.kamdani@gmail.com

yebbit + . + said...

wah wah. mne grup b neh? jom jom jom. chayok2 grup B. ;)

yebbit + . + said...

oh ye kak ika. mne blog yebbit? huu. xde lam bloglist peserta. huuu

diLot said...

ayok yebbit kamu tak de lam list ayok.. :p

group A.. dilot_faradila@yahoo.com

cik xxx said...

Group B,

cik xxx di sini.

cik.aira10@gmail.com
email sy ek

ummi09 said...

group b, blog ummi "betul2 punyer tu"

ni email ; ummi09@gmail.com

Anonymous said...

Hi Group B peserta, sila email AinNaz kita kumpulkan ye. setakat nie AinNaz cuma ada email ummi n cikxxx aje.. cepat2.. nak kena siapkan penyertaan nie - AinNaz

yebbit + . + said...

mcmmne nk emel kat ainnaz?

ne emel yebbit

chepuprincess@yahoo.com

yebbit + . + said...

btw, yebbit grup B. b BESTT. :)

diLot said...

A anggun! haha..

Mummy Adam said...

huhu..baru nak komen sbb baru baca..ni email sy, ddcomel@gmail.com blog plak http://nurhummidah.blospot.com..
nickname : ibu adam & hawa
group a

Kaseh said...

aiseyman akak tak active blog da skang.. anything sms me eh..(Group A nati mintak no kat Ika) anyway A- Awesome ye tak..muehehe..
pulun diet utk 22 Oct!!

Zulaikha said...

Group A, sila add facebook ika..

zukawaii@gmail.com

kite borak disana...see yaa!

Anonymous said...

GROUP A dimanakah anda? ainnaz perlukan email asma, mimi sharif, cik hola, cik gendut.. email ainnaz chomelest@gmail.com - AinNaz

b a m b a m ' s said...

group A- add aida kat FB ek...emel nnt takot terlepas pandang...

adlina712@gmail.com

kite leh create group kat sana nanti..okeh??

"Asma" said...

my blog:
http://journaldietku.blogspot.com/

facebuk
Asmah Osman

Email
eurika_2cute@yahoo.com

group B sila add asma ye..
soryy sebab asma x update blog..minggu lepas asma cuti seminggu blk kg sbb mak xsihat.. kepada semua peserta TBL 3 selamat berdiet ye.. :)

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.