For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, October 12, 2010

TBL 3 : Hadiah Pemenang dan Peserta

Salam semua..
Macam mana dengan diet?
Hehehe..
Dah mula berdiet ke belum ni?
Jaga-jaga, tinggal 4 hari sahaja lagi untuk hari penimbangan...
Kikiki...

Oklaaa...untuk entri ni sebenarnya saya nak reveal hadiah...

1. Pada TBL kali ini, semua peserta akan dapat hadiah..Di akhir TBL nanti saya rancang supaya setiap peserta akan bertukar-tukar hadiah..Setiap peserta dikehendaki menyediakan satu hadiah yang akan ditukarkan dengan peserta lain..Tak perlu hadiah yang mahal...Cuma buat cenderahati sahaja...Dan janganlah bagi barang2 free pula (pernah berlaku, saya dapat cawan ada cop ubat gigi).Saya buat begini sebenarnya untuk merapatkan lagi ukhuwah antara peserta...Kita buat game ni bukan sebab nak turun berat je tapi kita nak juga berkawan supaya semangat kita lagi kuat dan ada orang yang kita boleh rujuk atau bincang atau bertukar pandangan...Ukhuwah tuu kalau boleh jangan dibiarkan berlalu begitu sahaja...

2. EXCELERADE
Hanya peserta yang mempunyai rekod bersih komited dalam contest yang akan dapat excelerade seorang sebungkus!Rekod bersih ini ialah HANTAR RESULT TIAP2 MINGGU dan TIDAK LEWAT HANTAR RESULT.

3. 1st, 2nd and 3rd PRIZE WINNER
Peserta yang menang tempat pertama still dapat present exchange tadi, dan kalau rekod dia bersih, dia still dapat excelerade juga.Cuma dia akan dapat EXTRA hadiah dari sponsor.Hadiah untuk pemenang akan dirahsiakan dahulu..Sebarang sponsorship amat dialu-alukan...

2 comments:

cik xxx said...

ika,
cik nak buat pengakuan.
cik tak start diet lagi.hati sedang bunga2 bahagia.

bila bahagia makan tak lalu tapi berat tak turun. weeee

cik still kontrol makan tapi workout.... hmmmm tah la..

belum start komit la nih..
jgn marah yea ika dan peserta2 lain!

diLot said...

saye pon tak start lagik :( uwaa.. tapi semangat nk dpt adiah.. kalo yg bg adiah kat saye.. sila sediakan handbag coach satu ye.. yeay!!

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.