For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, July 12, 2010

Tips Tuan Polis

Mama : "Ikaa...kau tahu tak?"

Ika : "Apa dia?"

Mama : "Kat sekolah tadi mama terkejut tengok sorang polis ni..Dah tua, tapi perut dia maintain kempis..Mama tak pernah lagi tengok polis tua yang perutnya kempis, semua yang tua buncit-buncit belaka.."

Saya gelak je...hehehe..

Setiap bulan akan ada wakil polis yang datang ke sekolah mak saya (mak saya cikgu) untuk memantau keadaan sekolah..Setiap balai di Selangor ada sekolah angkatnya, kata mak saya lah...

Mama : "Mama tanya dia apa petua.."

Ika : "Mama tanya????Beraninyaa!"

Mama : "Apa salahnya..Dia kata masa makan dia tak minum air..Lepas setengah jam baru dia minum..Dia tak pernah minum air sejuk..Semua air panas..Even air kosong pun yang panas.. "

Fiuhhh..Berpeluh saya..Mampukah untuk mengikut tips atau petua itu??
Mampukah anda?
Hehehehehehe...

2 comments:

~mrs azmi~ said...

tang tak boleh minum air sejuk tu yang payah tuuuuu

intan shafiqah said...

hehe...memg betul petua nya=)...
hehe..amalan junjungan Nabi kita juga bgitu..salam singgah=)...
lme x menyinggah sni=)

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.