For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Thursday, June 17, 2010

Sarapan Pagi

1. satu gelas excelerade
2. setengah biji epal

Makan Tengahari

1. Nasi ayam
(satu senduk nasi, 3 ketul kecil ayam, satu mangkuk sup ayam, 3 sudu sos cili)

Makan Petang/Malam

1. satu gelas excelerade
2. satu biji mangga

3 comments:

Diana MDP said...

Salam ika,Diana MDP here, tak lapar ker minum excerlerade tu je? dia mcm jus mate or rxlite ker? kalu diana nk beli n dpt kan by hand boleh? since diana selalu tak de kt umah,always on the road..pls adv, tq

Zulaikha said...

minum exc mengenyangkan...function dia sama macam jusmate n rxlite, burn fat by boost up metabolic rate.....perisa coklat sama macam rxlite, cuma exc JAUH lebih murah...boleh je..ika kat kawasan ONE UTAMA DAMANSARA..call me kalau nak datang beli...0133207184

Diana MDP said...

really, sound interesting tu.ok la nak cuba,familiar gak one utama dmsara tu..cuma minggu ni D balik kg,insyaallah minggu depan ya,dah safe ur no, btw dalam kotak ni ada berapa sachet? tahan berapa lama?rxlite tu tak pernah rasa,dgr org minum je,so rasanya lebih kurang milo ker? hehe sorry byk tya lak...

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.