For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, March 8, 2010

Jimat Prepaid Topup...


Salam..

saja je nak share dengan pembaca blog saya..
mengenai kaedah penjimatan prepaid yang terbaru..hehe..

terjumpa satu sistem topup prepaid ni(bioasli punya), sangat menarik..
seronok bila guna, sebab dapat jimat..

Memanglah komisyen dia sen-sen je kan..
Tapi kalau sebulan kita topup banyak-banyak kali,
sen-sen tu boleh jadi ringgit-ringgit!!

lagi2 saleswoman macam saya ni..huhu..
sehari RM10 topup habis macam tu je..
sabau jelaa...

untuk kegunaan sendiri je, dah dapat banyak..
apa lagi jadi tauke jual topup?
perghhh..

senarai di atas merupakan harga komisyen dari syarikat telco untuk nilai topup..
ini belum termasuk komisyen dari syarikat bioasli tau..
kalau nak tahu berapa banyak, kena lah join dulu..hehe

Ika sangat galakkan beli sistem software ni sebab

1. memang betul2 jimat..dan boleh menabung walaupun komisyen nya sen-sen sahaja..

2. dapat komisyen dari pihak bioasli free-free macam tu je..takdelaa beribu-ribu, tapi adalah sedikit cenderahati dari pihak syarikat untuk pelanggan kesayangan mereka setiap bulan..hehe..

3. senang nak topup...guna sms (hp) ataupun online (web bioasli)..bila-bila masa dan di mana-mana sahaja...(ini sangat best exspecially waktu kita terdesak nak topup..tak yah susah cari kedai topup, kedai dekat jari je!)

4. boleh buat bisnes topup...ni kalau pandai cari peluang, memang untung gile bab punye!


Ika sekarang guna untuk topup diri sendiri je..dan mana-mana kawan rapat yang terdesak nak topup, ika topupkan dulu dan bayar kemudian...ika tak boleh nak menjual sebab ika tak duduk kat kawasan apartment, hostel atau pangsapuri dimana kebarangkalian orang untuk membeli topup tanpa turun ke kedai adalah sangat tinggi..sebab ika pun dulu masa belajar duduk hostel, malas betul turun ke bawah ke kedai beli topup..ika ke bilik kawan je yg ada jual topup..

bila fikir balik rasa rugi betul zaman di hostel tak berniaga topup secara sambilan..buat habis duit beli topup adalah..hehe

kalau tak nak berniaga pun takpe, guna sendiri pun dah cukup jimat tau...

RM90 je setahun..itupun untuk kos maintenance software sistem topup berkenaan..

Yang mana berminat, boleh email ika ye..Nanti ika boleh buat tutorial berkenaan sistem berkenaan..

Terima Kasih..



0133207184 / 0173204813
zukawaii at gmail dot com

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.