For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, February 10, 2010

Cuba Teka (CONTEST)



Gambar Tahun 2000..
Masa saya Form 2..

CUBA TEKA SY YG MANA SATU??


sesiapa yg dapat meneka, akan menerima penghargaan 3 sachet EXCELERADE (*upgrade jadi satu bungkuih EXCELERADE!!!) !!
tempoh meneka dibuka sehingga jam 11.59pm malam ini... (*extend sampai pukul 12 tghari esok)
Pada esok pagi, pemenang akan diumumkan,InsyaALLAH...

Syarat2:

1. Follower DIARI XXL
2. Belum pernah mencuba atau membeli EXCELERADE
3. Bukan budak sekolah SMK Taman Tun Dr. Ismail
4. Bukan kawan2 atau relatives saya..bau2 bacang pun tak boleh!!
5. Anda hanya boleh meneka SEKALI sahaja!!

Sila post kan jawapan anda di bahagian komen di bawah...

Pemenang yg akan dipilih ialah contestant pertama yg berjaya menjawab dgn betul..hehe..
so, cepat2 laaa join kalau anda rase anda tahu yg mane satu sy..hehe

p/s : sy akan publish semua jawapan2 pada esok pagi...

Tenkiu!!

15 comments:

nazliahnazeer said...

naz nak teka jugak wpun dh bese excelerade. ;p rasanye kak ika yg blakang dua chinese girl tu. kt tengah2. nmpak kepala je. n pkai spek. hehe.

applepie said...

yg pakai spec..in between chinese gurl tuh.. :)

Mia-Ina said...

rasanya belakang mamat yg penuh eksyen tgn kat dagu2...dr kiri gmbr..ada seorang awek yg x lipat tudung tu kot...i think aa...suke2 teka je...:-)

::9W2PHY:: \(^_')/ said...

salam cik ika..

saya ingin mencuba nasib..ghee :-)

saya agak cik ika yg nampak muka sahaja di antara dua pelajar yang pakai pinafore.

sekian, jawapan saya..TQ

Anonymous said...

Salam.. Hai Ika yang tomel..

Saya Nanimarziah, silent reader Dairi XXL & hari2 baca tau..

Saya nak teka ni..
Ika yang tomel adalah di kedudukan yang ke 11 kalo di kira dari kanan tanpa ikut baris. Terserlah kecomelan di situ hehehe

Saje2 je try test ni.
Anyway SALAM PERKENALAN dr saya..

bella kornikova said...

saya nak teka ni ika!
awak yang pakai spec tu.
belakang perempuan cina pakai baju biru!
huhu
harap2 betul laa..
ade dua org dlm fikiran sy skg senonye.
haha

Anonymous said...

Are you the one in between the two girls in blue???

Anonymous said...

oh sini upernyer komen hohoho
da ckup sume syarat bole teka eh..
so nak mencube nasib nk teka..
y mane satu ika..setelah d zoom ngan kanta pembesar *ececeh gimik*, sy rase ika y pkai spek di apit ngn 2 org amoi tomei lote tu..;) tp xtau la btul x kan cume y empunye diri je leyh jwb hehehe

regards,
blizz

Si CiLiK said...

dah habis ke belom kontest nih? lambat dapat tahu lah.... kurang promosi nih...

SuE said...

Ha, sy nak cuba teka nie. yang terselit kat tengah2. antara dua chinese girl tue kan? betol tak? betol tak? (^_^)

a.z.r.i.n.a said...

yg berdiri pegang meje ttuuuuuuu..
hujung belah kanan pakai tudung..yeah2

Anonymous said...

saya tahu! Saya tahu! belah kanan, n depan skali yang pakai tudung.. Ada 2 org pakai tudung, u'r the most right. Blkg awak ada budak lelaki yg angkat tangan tu. Hehe.

I still remember u, babe :)

-shamila. Igt lagi i?

sue@ibh_sue said...

ika akak try..line belakang sekali..belakang cikgu..beleh kanan budak tak pakai tudung tuh..yg pala ala2 senget ker kanan

Malbatt said...

Budak pompuan yang pakai tudung sebelah kanan sekali tu...

ixoralina_am said...

SEBELAH INDIAN BOY N DEPAN TU ADE BUDAK LELAKI POSING PEGANG DAGU...hahahah btol x??

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.