For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, January 5, 2010

Name pun diari..versi blog..
so, sy nak buka kategori baru..
menerusi kategori PLAN FOR THE DAY (PFD),
sy akan rancang pemakanan n senaman sy untuk hari esok..
tapi planning nye sy akan post hari ini...

***

aktiviti esok ialah menjadi drebar terhormat kepada adek sendiri dan perlu ke skolah adek membayar yuran..petang pula perlu mencari kasut sekolah adek..beli last minit, sbb kononnye muat lagi..sekali bile pakai, perghh dah ketat...

BREAKFAST
1. excelerade segelas (minum before aerobik)

lepas aerobik, baru makan..
2. dua biji telur setengah masak

3. dua gelas air

PERANTARA
1. biskut iko sepeket

2. dua gelas air

LUNCH
1. excelerade segelas

2. roti bakar sekeping

3. oats 3 sudu (tak suke, tuu sbb 3 sudu je.kene paksa makan)

4. dua gelas air kosong

PERANTARA
1. limau manderin 2 biji

2. air suam dua gelas

DINNER
cuba sedaya upaya tak makan..bila lapar, minum air jer..TOLONGLAH IKA!!!!!


SENAMAN
1. BUAT PAGI2 PEMALAS!!~TBL cardio max (amek kau..esok konferm saket satu badan!!)

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.