For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, December 29, 2009

EXCELERADE ORDER BATCH 1 SUDAH SAMPAI

Salam semua...

Excelerade dah sampai di rumah..alhamdulillah...
By tomorow dah boleh ambil and ika akan post esok...
Yg nak amik by hand, sila jangan dtg harini sbb ika keluar shopping..mwahahaha!! alaa, lagipun tak sempat nak post sbb nak packing lagi, nak tulis nama lagi kan..agak byk ar order..


PICK UP POINT = ONE UTAMA

sape yg agak2 leh datang one utama, dtg la amek...sebelum datang, sila call ika dulu yerk...Jarak rumah ika dgn One Utama ialah lima minit berjalan dan 1 minit berlari..hehehehe...

yg nak ika post tuu, nak post laju ke post daftar??terpulanglah..tapi maklumkan pada ika yee...

harga pos bayar kat ika lepas dpt barang tau..kat atas parcel yg anda dah terima tuu mesti ade tulis berapa RM...so, bayar harga yg tercatat tuu jer tau...

ok.mekaceh byk2...

p/s : petang ni nak kene beli kertas minyak nak bungkus korg nye brg (yg nak di courier shj)..first time ni buat keje mengepos ni...hahahaha..

=)


1 comment:

atud said...

ika, boleh order lagi tak? kut2 la nak order new stock..

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.