For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Thursday, October 29, 2009

Soalan Kepada KASEH (transformasi2009)



salam sume....
hehe..

hmm, i have a few questions nak ditujukan pada Kak Kaseh...
sy sendiri nak tahu and boleh jugak share pd readers yg lain kan..
harap kak kaseh dont mind...

well..
anda sudah sedia maklum, org badan besar ni susah betul nak cari baju kan..
kalau ade pun, kite sendiri mcm segan nak pakai, kadang2 tak selesa dgn cutting n warna n corak nye...juge mslh tak yakin dgn diri sendiri nak berfesyen...

sy tengok gambar2 kak kaseh dlm blog beliau, tengok baju2 yg beliau pakai, cara dia bergaya, dgn perfumeS beliau, dgn handbag beliau, penampilan kak kaseh buat sy really impress..suke tgk..n seperti nak jadi mcm beliau...tapi masalah keyakinan diri dan tak reti =(

utk pengetahuan anda semua, dulu mase berat sy 120+kg, sy tak terlepas dgn baju kurung...jarang berseluar...kalu berseluar pun, mesti pakai dgn tshirt jer..tak penah pun nak try pakai blouse...

skrg ni pun, dah start pakai blouse, tapi mcm tak reti nak bergaya...kdg2 rase malu..hmm, ntahlaa...

so, sy nak kak kaseh share ngan ika n dgn semua readers, mcmane akak berani bergaya walaupun berbadan besar..dan share laa jugak ngan kami any fesyen tips,camne nak pilih baju, mcmane nak yakin kan diri ttg berfesyen, ape prinsip akak on penampilan diri..dan ape2 jua laa yg akak nak share dgn kami TO BE MORE ATTRACTIVE...cewaahh!!

thanx kak kaseh..juz post dlm blog kak kaseh, nanti ika copy n paste yerk..THANX AGAIN!!

1 comment:

Kaseh said...

haiyaaa ini budak bertuah...mana la akak pandai sgt bergaya syg oii... tapi takper..nati akak share2kan apa yg akak tau la eh.. hehehe muashh syg ika..
ni nak bgtau..org badan comel cam kita ni bleh bergaya gak apa..lagii comel..heheh

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.