JAMU SERI PEMIKAT

JAMU SERI PEMIKAT
Untuk order, whatsapp Ika 012-2604959

Tuesday, October 6, 2009

Senaman Update...

Jeles betul tengok transformation kak einaz..
sy rase kalu sy betul2 determine, raye aritu sy dah leh pakai kebaya mcm kak einaz..
hahaha..
tu laa, kalu tak bersungguh2, jadi mcmni laaa..

membership ngan celebrity fitness akan tamat pada bulan depan...
terang2 sy ckp, sy xkan renew membership..
sebabnye ialah monthly fees dia dah increase...
dan aritu sangat saket ati, bulan puasa tak dibenarkan freeze akaun..
free-free jer dorg makan duet orang kann...

oleh kerana itew, petang karang selepas pulang dr gym, sy nak carik cd aerobik yg kak einaz gune utk work out dia..iaitu Jillian Michael 30 days Fat Shred...
harap2 ade laa kedai jual..sbb aritu cari, takde stock laa plak...

nak start balik aerobik gune cd..dah lame tinggal..
cd TBL pun dah berhabuk dahhh...aduhaiii...

tali skipping pun dah berhabuk..

cross-training programme sy maseh berjalan..
dijangka akan buat tiap2 hari sehingga tamat membership CF..
arini nak bersauna..yeyyy!!
dah lame tak bersauna..badan ni dah rase berat n letih semacam..
fiuhhhhh...

chaiyok!!


1 comment:

Mia-Ina said...

sbenarnya dr sesuatu permulaan yg tak pernah kte mengalah...akhirnya br kte lihat hasilnya dik.sesetangah org suke nk tgk hasil cepat...tapi, akak rs perubahan adik ika sekarang pn dh boleh dibanggakan..cuma kena kuatkan usaha lagi..i/allah hajat ika akan tercapai

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.