For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Thursday, October 8, 2009

Denise Austin - Hit The Spot 10 Target Toners



lameee dulu carik dvd Jillian Michael (JM), takde stock..
smalam carik semule, maseh juge tak terpacak kat rak..
tak restock ape kedai2 cd ni..
smalam abes satu one utama ku tawaf utk cari JM..
satu kedai pon xde jual..even satu siri pon takde..hebat betul..

last2, ku amek jer dvd di atas..
hahahaha..nak toning badan konon..
berat pun turun naik turun naik mcm lift..hehe..

bile dipikirkan balik, bagus gak dvd JM takde...
TBL cardio dvd utk program 6 minggu tuu pon sy blum khatam..
ade hati nak buat JM punye..

so, sy plan akan buat TBL cardio utk 6 minggu...
plus work out toning body ikut dvd yg baru beli ni..

work out ni dia terbahagi kepada 3 bahagian..
upper body, abs dan lower body...
so, sy ingat satu hari sy akan buat satu bagian aje...
kalu rajen, buat semua kowt..
smua bahagian amek mase sejam include warm up n cool down...
TBL cardio pon sejam..
tak tahu ler larat ke tak nak work out sampai 2 jam..

sy rase dvd toning body ni bagus and penting selain cardio..
cardio tuu utk weight lost jer..
toning body ni penting utk bentukkan badan kite..

berat dah turun kaw2, tp ade part yg menggeleber mcm perut n bwh lengan..
still nampak buruk laa kan..hehe..ni laa gunenye toning...

smlm dah review work out toning ni..
takde laa nampak seharsh TBL cardio..haha..
nampak relax and senang jer..
tp sy dapat jangka, lepas first time buat work out ni, conferm sakit2 otot..hehe..
pergerakan dia melibatkan SETIAP otot...
woohoooo...

ok..lame plak bebel..
arini start program 6 minggu TBL n toning...
tickers akan diupkan soon..

chaiyok2!!

pssssst, sy akan snap pix sebelum dan selepas buat aerobik ni..utk lihat keberkesanannya...6 minggu lagi, sy akan upkan gambar tersebut dan ANDA BEZAKAN!!hehe...gud luck to myself!!

1 comment:

Cik Adek Manes said...

dennis.. one of my favourite trainer too.. body dier cunz sangat even dh berumur..

brape $$ ika beli nie yeks..??

klu ika nak JM dvd tue, akak bley tolong burnkan..

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.