For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, September 30, 2009

PENANGAN RAYA PENGHIDAP PSORIASIS

Post ni atas request ramai orang yg nak tengok perubahan sy untuk gejala psoriasis terhadap vco (minyak kelapa dara)...
raye ni mcm2 makan...so, ni laa kesannye..but now dah reda sikit...so u all can see the differences...


tinggal bahagian atas dahi jer yg problem..rasenye part ni sbb faktor makanan..bahagian lain semua dah clear, alhamdulillah..sy bersyukur sbb kuping dah takde..kalu silap makan, part ni akan jadi merah menyala macam ni...ni gambar latest hari raya ke-4..makan macam2, ni laa hasilnye...kalu makan pantang, merah2 takde..tinggal bekas warna putih jer..



ni result 3 hari lepas letak tonik + makan kapsul vco..dah jadi pinkish...and ade tompok yg dah jadi warna puteh mcm panau tuuu...



4 tompok inflam,tidak berkuping...macam tangga kawww bersusun tuuu...uhuk3..kalu tak jage makan, naik merah2 macam ni jer...tak macam dulu, berkuping2..tengok hairline kat blakang telinga tuuu, dah clear kan???dulu masyaALLAH..kurap bagai blakang telinga..nak tunjuk pown malu...uhuk3...




baru lepas letak Tonik Rambut VCO...sy pakai tonik bile inflam naik balik..kalu tak, sy menten kapsul vco je..


nanti, kalu dah betul2 clear..sy akan letak gambar terbaru..nantikan..

p/s : untuk gambar badan sy, hanye utk permintaan sahaja.sy akan email anda..PEREMPUAN SAHAJA HOKAY..huhu..thank u..


2 comments:

Mia-Ina said...

the result goes to me too..tq for the support adik ika...hehe

azira said...

saya pun ada masalah cam awak..ada mcm kelumumur berkeping..tp doc kata jangkitan kulat tinea capitis. takda plak dia ckp psiorisis. utk makluman mak saya yang ada penyakit psiorisis ni..menurun ke sy kot. sumer ubat doc and syampoo tak menjadi.ni sy baru order tonik bio asli dgn vco.nak try.
yang tak tahan,kulit kepala jadi merah berdarah,berair kalau kopek..isk..isk..kalau tak kopek..kuit kepala esp area tengkuk n belakang telinga rasa tebal & tak selesa.

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.