For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Thursday, August 6, 2009

Baju Idaman Sesudah Selim Melim












Klik gambar utk view yg lebih jelas...

raye dah nak dekat..
so, perasaan ingin membeli baju membuak2...
google punye google...
sy terjumpe dgn satu blog ni...
MasyaALLAH, tak tahulaaa nak kate mcm mane perasaan itu..
TERKILAN kowt...
sbb dapat tengok jer tak dapat pakai...
uhuk uhuk uhuk...

TEKANAN HOKAY!!

teringin sgt nak pakai...
post jelaa kat sni buat pembakar semangat...


suke design2 baju ni..
nampak mcm blouse, tp tshirt sbenarnye...
muslimah nye, so labuh sket...
sesuai ar nak tutup spare tyre kat peha n punggung...hahaha..

saket hati, size sampai L je..
design yg kureng2 ade plak sampai 4XL...
fiuhhh, terkilan terkilan..
ni laa naseb org gumuk...
isk isk isk...

but, insyaALLAH, next year raya haruslaa muat baju2 tersebut..
kalu tak, bunuh diri!!hahaha..

ingat nak start beli..
jadi koleksi satu almari..
buat pemangkin diri...
agar tidak kecundang nanti...


ecewahhh,siap berpantun tak leh blaaahhh...
kuang kuang kuang...

yg selim2 tuuu, leh laa lawat TSHIRT LABUH utk skodeng2 n memborong...hehe...lepas beli jangan kamu tunjuk pada ku, nescaya meraung laa daku nanti...uhuk3...

9 comments:

wawa pucca said...

sombong ika.

konvo jgn lupa aku

Beattey said...

Ika,

Akak selalu wat kalau teringin akak akak beli tak kira muat ke tidak..yang penting ia menjadi pembakar semangat..dalam almari akak nak dikatakan 50% lagi baju2 yang belum muat n insyaAllah akan muat...

Mia-Ina said...

hehe..akak pun kerana takut x turun & takut xtutup aurt ke...amik size yg pinggul dia msh 38inchi.hehe..dulu 4o lebih inchi..malunye..lani dh rs best ble dpt pakai size M..cuma nk kena kempiskan perut..haha

Mak Doyah said...

Banyak nye iKa nak beli...tak pe, beli je dulu saiz kecik, buat pembakar semangat, tengok hari2, pastikan Ika diet sampai buleh pakai baju idaman tu...buleh? buleh nye..chaiyokkk...

sha89 said...

fuhh cntik2 bju2 tu...sesuai la labuh2, xdela nmpk seksi kn...

xpe2 kak ika...sha yakin nxt year akk dpt pkai bju2 tu...usaha lg kuat kak!! :)

Zulaikha said...

wawa pucca : mane de sumbung...bz the buzz ar..hehe

Beattey : ye ke kak?tu laa ika pun rase mcm nak wat camtu...smpai 50%??byk nyee...hehe

Mia-ina : huhu...tu laa..org gemuk ni susah nak cari baju...ape lg nak cari baju yg longgar n takde cutting...isk3...kalu nak tutup aurat sepenuhnye, kene pakai baju kurung...

Mak Doyah : kak oiii...bukan sume dlm gmbr tuu ika nak beli laa...hehe..rambang mata dah ni..isk3...thank u...ika pun yakin ika boleh, cume, takes time..hehe..

Sha89 : tenkiuu dekkk...luv u!!hehe..

beattey said...

Ika..seriously betul....50% dalam almari...setiap bulan mesti ada yang dapat pakai..itu yang buatkan kita terus-terusan berusaha...

Zulaikha said...

beattey : ok kak..ika pun nak ikut mcm akak laa..hehe..mesti seronok kan bile dpt pakai...hehe...thanx for the tips..

Noor's Busana said...

Salaam..
Selamat berjaya kuruskan badan... teruja sangat tgk u punye progress...cayyook! kuatkan azam, insyaalah boleh..

Jom lawat busana saya, terdapat pakaian sopan & berfesyen sesuai untuk muslimah. Mari ibu, kakak dan adik.. Tiada lagi baju design polos. anda juga boleh bergaya! yang pasti saya tawarkan antara harga termurah online... ;)

http://noorsbusana.blogspot.com

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.