For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Sunday, July 12, 2009

Progression 6



hmm, post ni atas request someone..
nak tgk my latest figure..
mcm tak nampak beza dr figure sebelum ni...huhu

latest weight : 97.5kg

fiuhhh, wlupun berat dah pecah angka 100...still, its a long journey to go..
kalu bleh nak achieve mase raye, tp boleh ke??uhuk3...

my personal taylor dah call suruh dtg kedai dia cepat2 utk wat ukuran baru..
dia kate dah nampak geloboh sy pakai baju yg dia buat dulu...
so, the measurement akan berubah...tak leh gune ukuran yg dulu...
yeayy!! hehe..

tetibe rase aura nak raye bile taylor call..
kalu tak, tak sedar pun dah masuk bulan rejab...
cepatnyee mase berlalu...

and lg 4 bulan contract sy ngan gym celebrity fitness akan tamat..
4 bulan ni kene make full use of the facilities kat sane arrrr...
aduhaii...sedih nak tinggalkan CF..
kalu gaji sedap, leh laaa continue contract lagi...

bile laaa mahu ke angka 60..
chaiyok2!!

chaiyok pd geng yg lain2 jugeeee...

6 comments:

Mey Mey said...

kurus lah awak...
saper kata xder beze..
owh...rupanya jadik keje kt tadika tu..
patutlah senyap jerk seribu bahasa :D

Mia-Ina said...

wah...lps ni adik ika akan posing sakan seh...tunggu kemunculan..hehe..sabar2..perlahan2..turunkan berat..i/allah akan berjaya ika..akak doakan

Mak Doyah said...

Ika, ada beza la...sikit2 turun macam tu la..raya nanti mungkin boleh sampai 70 kg kot...puasa lagi nanti, mesti lagi cepat turun berat...

Zulaikha said...

hehe...thank u for ur comments..

insyaALLAH, raye ni mmg nak posing abes laaa...
hehehe...mmg takes time...kene byk sabar..

long journey to go, n conferm laaa byk liku2 dan halangan...

kAkYaNg said...

nampak selim dah ika. teruskan usaha ok.

que_zul said...

wow..memang nampak dh kecik la...caiyok caiyok..jeles i...tk kurus2 pun..huk huk...

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.