For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Friday, May 8, 2009

Mahu Beli CD Aerobik...

haishh..tercabar rase bile kebanyakan bloggers dah mule beraerobik sndiri...
lagi2 si kakak einaz, seperti mahu membina gym sndiri di rumah nyee...
hahaha...tahniah2!!

lebih tercabar apabila kak surya (blog beliau telah diprivatekan) sedang beraerobik semasa sy menelepon beliau...tensi tensi...

well, ade tips tak camne nak pilih cd aerobik yg sesuai?
yg mane yg bagus n senang ikut?

agak tertekan tak dapat join kelas aerobik kat gym...
bukan tak bleh, tapi sendiri tak mahu...
sebabnye, badan masih besar lagi takut tak mampu nak ikut..
tak yakin lagi nak join...uhuk3..
n malu ngan org lain dlm kelas pown ade..huhu
sangat rugi besar!!

ape2pun, mahu cuba menari-nari dirumah dulu..
agak2 dah yakin baru join kelas aerobik kat gym...

cepat sahabat2 sekalian...
suggest me any cd aerobik yg u all rase sesuai utk sy...
yg senang ikut..
and the main thing, satu cd tuu complete..
tak mo yg focus on one type of gerakan jer...

petang ni mahu pi cari n beli...
sila respon cepat..
hehe..
thank u...

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.