For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Sunday, April 5, 2009

Hari ke-6 Atkins

Breakfast
1. satu cawan kopi radix HPA (half sachet)
(kne amik coffee nyah-caffeined ni tiap2 hari spy tak ngantuk and cergas sentiase..elak sy tdo petang jugeee...hehehe...)

2. burger daging ramly + 3 keping timun
(adik bongsu request buat burger, so, sy tumpang sekaki jelaaa...huhu)

Lunch
1. kuah mee hailam..1 ekor udang galah + daging + sayur kobis + tomato
(mama sy buat mee hailam...so, mee tolak tepi...makan kuahnyee jer...jadi sup hailam...hehe)

Tea Time
1. 1/4 murtabak maggi
(haishhh...terliuq tgk resepi kat blog cik epel..try resepi maggi murtabak kat situ kononnye niat nak bg adik makan...hujan2 ni al-maklumlaaa dia kelaparan...sy pun tumpang sekaki akhirnyeee..merase ok??bukan melantak...hahahaha..sedap gak..a credit to 3 sekawan pemilik blog epal ijo...thank u!!)

Dinner
1. Sup ayam kampung
(mama dah masak dah pun...tinggal nak makan je malam karang...my mom suka renehnyee lame2 biar supnye sgt manis2 ayam and lembut isi ayam nye...thats y dia masak awal2...)

Senaman
gym lagi....dan sauna juge...jap lagi nak bersiap2 utk gi...yeayyy!!

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.