JAMU SERI PEMIKAT

JAMU SERI PEMIKAT
Untuk order, whatsapp Ika 012-2604959

Sunday, March 15, 2009

Progression 3

utk bulan ni, target nak turun 4 kg tak tercapai..
baru timbang tadi reduce 2.5 kg jer..

hmmm...kuciwa sedikit...hehe...

mari buat postmortem...

gym...
paling kurang 2 kali seminggu sy ke gym..
tak dapat nak pi tiap2 hari sbb petang ade lab or class..paling awal abes kul 6.00 petang and paling lambat hebis kul 7.00 malam...
sekali pergi gym, usually sy spend 2 jam...
termasuk bersauna 15 minit...

makan...
nasi sy makan sekali sminggu...
tp mase amik nasi tuu, sy makan nasi lemak, nasi goreng..haha...
maybe ni penyebab berat sy tak turun byk...
dan pada bulan ni, ada beberapa kali makan kat luar...
then, ada one time makan buffet...
ayah belanja, sy bedal jer..ngeeeeeeeeeeee...

skipping..
sy dah start skipping..
tapi bukan tiap2 hari...

atkins diet...
3 hari sy try atkins diet...tp tak menjadi..
sy perasan hari ke empat sy makan agak banyak sikit sbb mcm org kebulur...terus program atkins diet dilupakan...
seryes mmg tak elok sgt amalkan diet ni melainkan anda istiqamah and KUAT SEMANGAT...
maybe ni penyebab gak bulan ni sy tak turun byk...

hmm..walau ape2pun, sy bersyukur...at least turun juga berat badan sy walupun sikit...

so, utk next month, sy target 3kg je...
tak nak target lebih2..nanti kecewa plak..
bahaya kecewa ni..nanti putus asa akhirnya...na'uzubillah...

nway, sy berbangga kerana sy berjaya reduce weight without any medications or supplements...
just with 2 main and important ways that are EXERCISE and REDUCE FOOD INTAKE(mostly carbs exsp. rice)...

are u with me ladies??
berapa berat anda sekarang??

1 comment:

a.z.r.i.n.a said...

(aku dah setahun tak timbang kot)
haha....

pada aku berat tak penting.
berat boleh sebab tulang, or kndungan air.
yang die bakar tu kalo gi spa tu die bakar mostly kndungan air jek, buat bazir duit.

yang penting azam kite dan cara pemakanan kite..
yeaaahh...

(aku xtimbng sebab takut menerime knyataan) :D

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.