For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, March 30, 2009

Geram dgn Atkins Diet Program

sy linger around website2 tentang diet...
skali terjumpe satu website ni, Rahsia Diet.com...

tertarik dgn satu post mengenai Atkins Diet..
dlm site tu ade bg link tentang buletin kisah kejayaan pengamal2 Atkins Diet...
anda tengok laa sendiri gmbr2 mereka...mesti anda sangat geram...sbb sy rase geram n meroyan jugak ade..hehe...KLIK KAT SINI utk masuk ke site tuu...

hati meronta2 utk mencuba Atkins Diet semula..
tapi bile teringat betapa seksanya, semangat nak buat kurang...

tapiiiiiiikaaaan,bile tengok gambar2 pengamal atkins diet kat site tersebut, sy seolah2 teruja nak mengamalkannya...
waaaaaaaaaaaa, sape tak nak kurus cepat??sape tak nak rapid result kan??

hmmmm,tulaaaaaaaaa....displin tuu penting...
displin makan, displin senaman...
kalu tak displin mmg susah laa nak amalkan atkins diet...
astu kene kuat semangat gak...

dulu sy teragak2 nak buat atkins diet ni...
tapi lepas tengok gambar2 mereka, sy jadi teruja teramaaaaaaaat sangat...
uwaaaaaaaaa...

jomlaaa kawan2 kite try Atkins Diet...
start esok sy akan start induction period...
induction kene amalkan 2 minggu jer...
bagi sesiape yg tak tahu lagi ape itu atkins diet, anda boleh KLIK DISINI...

start esok sy akan catatkan di blog, sy akan makan ape pada hari tu...
at least,anda pun bleh pantau pemakanan sy sehari2...hehe..
habeslaa sy...

sokongan anda amat2 sy perlukan...
seperti ape yg sy penah ckp di awal2 post sy,
blog ni sumber kekuatan sy...
Kalu takde blog ni, sy tak bersemangat...

3 comments:

wawa pucca said...

beb


kau patot cite apa kau makan hari2

update cni


pastu aku upodta jugak..
tapi ikot komen

Zulaikha said...

ok2..
start esok aku akan cite..
stay tune..
hehe

Ria said...

hai ika,

sy pun nak try gak la diet nie..tgk boleh trun x berat..

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.