JAMU SERI PEMIKAT

JAMU SERI PEMIKAT
Untuk order, whatsapp Ika 012-2604959

Saturday, February 14, 2009

Progression 2

Alhamdulillah..syukur sgt2..
bulan ni tercapai target sy, malah lebih!!
seronoknyeeeeeeee...

dalam post sy yg lepas, sy ade meletak target utk reduce 2kg dalam mase sbulan...namun, pade bulan ini, sy telah turun sebanyak 3kg!!

seakan tidak pecaye apabila adik sy, annisa yg melihat jarum penimbang ke angka 115...lebih 3 kali sy suruh die melihat semula sbb takowt ade ralat...sampai dia bengang..hehe...kecian die...nway, thanx to her sbb dia lah yg menolong melihat jarum penimbang selame ini...

dengan penurunan 3kg, pd bulan ni sy berani nak target kadar yg lebih tinggi lagi...maka, usaha sy kene berlipat ganda juga lah kan...hehe...

hmmm, berkenaan Atkins Diet tuuu, pd bulan ni sy tak mengikut cara diet berkenaan 100%...sy cume mengurangkan pengambilan karbohidrat dalam pemakanan sy...buah2an sy tak boleh nak tinggalkan(dlm Atkins Diet menyatekan supaye elak buah2an dlm mase 2 minggu..prinsip logiknye adalah utk mengurangkan gula dlm bdn)

saye juge x dpt ke gym tiap2 hari..paling kurang sy akan ke gym 3 kali seminggu pade bulan ini..insyaALLAH, pde bulan depan sy akan cube sedaya upaya utk memaksimumkan mase sy di gym...

disamping itu, sy juge telah mula bersauna selepas work out...tp baru je mule 2 minggu lepas...

maka dgn ini, target sy utk bulan depan ialah reduce 4kg...
CHAIYOK!!!


1 comment:

dilla said...

wahhhhhhhhhhhhhh~~~~~~~ pegi gym kt mane....????

besnyeeee..... stakat ni juz kurang kn nasik je :P tak gi jogging2 pn :P hehehehe

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.