For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, December 16, 2015

Menunggu Bah Tiba... :P

Sudah pertengahan bulan Disember... Matahari masih menyengat dgn bahangnya... Hujan pula sekali sekala... Baju ampaian masih boleh kering sepenuhnya... Ini belum menunjukkan tanda2 musim banjir bakal tiba...

dua hari lepas, sy ke rumah mak teh hubby... singgah menjenguk org tua tersebut... borak2....minum2... hahaha...seronok kan kalau kerja sendiri?? kalau makan gaji, ko ada nak bersantai2 kah?kui kui kui...

Mak teh kata tahun ni mcm tak banjir je... Betul ke Makteh??Bukan Pekan tiap2 tahun banjir ke?

Mak teh kata tak semestinya... ikut keadaan... kadang2 ada tempat tak ampuh (tak naik air)...

Aduhhhh...

ketidakpastian ni laa yg buat aku lemah....lagi2 skrg ni dah duduk di tempat yg baru... air naik ke tak tu takde siapa yg tahu...

tanya org2 sekeliling, ada yg kata banjir...ada yg kata tak banjir....hurmmmm..

apa2 pun, me n hubby dah siap2 dah beli tong plastik yg besar tu.... masukkan barang dalam tu...terutama sekali baju!!! walaupun baju2 tak kena air, almari tinggi...tapi boleh berkulat wehhhh...tak pasal kena buang...

Peti ais dua biji kt rumah ni, hanya boleh tinggi kan guna batu bata... oven, microwave, tv masuk dlm kotak n bungkus dgn plastik hitam sampah....susun atas para dapur....

Ya Allah..aku harap sgt area rumah ku tak ampuhhh... tak nak duduk pusat banjir...tak suka!!

by the way, genap setahun tak makan sardin... hahaha


No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.